Falesu'esu'e

I le taimi nei, e manaʻomia e kamupani taʻitasi ona tumau i ona lava uiga e faʻafetaui ai ma le faʻafouina o taimi i le maketi tauvaga. O le mea lea, o le filifilia o faiga sili ona lelei ma talafeagai e taua tele. Faiga fa'apitoa e teu ai, e pei o le AS/RS system, le Shuttle- Stacker crane system ma le Fa-way Shuttle system o le a mautinoa lava e le gata ina aumaia ai faleteuoloa a kamupani ta'itasi e sili atu le tele o fofo teuina, ae fa'apea fo'i fa'amanuiaga mo taimi umi. Masalo o le a sili atu nai tau o le a totogi i se taimi puʻupuʻu, ae o le faʻaputuga o le tamaoaiga i le lumanaʻi e le mafaitaulia. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo se faʻaogaina atoatoa o mea e teu ai i totonu o le pusaaisa, e leai se manaʻoga e faʻatau ni forklifts pe tuʻu le faitotoʻa o le pusaaisa e tatala i aso uma. O le mea lea, e mafai ona fa'aitiitia le tau o le ea malulu.

Ina ia faʻaalia, faʻataʻitaʻi ma faʻafetaui manaoga tuputupu aʻe o le teuina o faleteuoloa, na faʻaalu e HUADE le sili atu pe itiiti ifo le US $ 3 miliona e fausia ai le 40 mita maualuga fale suʻesuʻe o le 3800 sikuea mita sikuea, , o se fata faʻaofuofu faleteuoloa lagolagoina e le masini faʻapipiʻi.

Ona o le aafiaga muamua o le maeʻa o le 40 mita maualuga AS / RS i Nanjing i le tausaga 2015, ua malamalama HUADE i le fausiaina lelei o le fale suesue. O le faʻamoemoe o le faʻaauau pea ona faʻaleleia atili a matou masini faʻapipiʻi, faʻapea foʻi ma faʻataʻitaʻiga sili atu ma le faʻaogaina atoatoa o faleteuoloa i totonu o le fale gaosimea.

O le tausaga nei o loo fausia ai e HUADE se faleteuoloa e 4 fata i le taimi lava e tasi, tasi e ave fe'avea'i i Beijing, tasi ma ASRS i Bangladesh, tasi ma ASRS i Chile, ma o le mea mulimuli lea i le falegaosimea a HUADE o le a faaauupegaina i le ASRS ma le 4-way. faiga fe'avea'i.

Matou te talitonu o faiga teu oloa na fuafuaina, gaosia e HUADE e ala i le anoanoai o suʻega i totonu o le fale suʻesuʻe o le a aumaia ai le poto masani fou ile fale teu oloa, faʻatasi ai ma le tele o faʻamanuiaga ma faʻaitiitia le tausiga.


Taimi meli: Nov-26-2020